Sint Paulus

Nieuw Gent

Glazen systeemwanden zijn mooi en ook nog eens erg handig. Je blokkeert bijvoorbeeld geen lichtinval, en de ruimte gaat er niet kleiner door lijken. Glazen systeemwanden zijn dan ook uitermate geschikt voor het opsplitsen van één kantoorruimte. Maar waarom zou jij dat willen vraag jij je af? Heel simpel, om bepaalde afdelingen elkaar niet te laten storen. Ook in de tijd van corona biedt het een stukje meer veiligheid en afstand van elkaar. Daarnaast kan het jou kosten besparen, je hoeft bijvoorbeeld niet meerdere ruimtes te huren om de afdelingen van jouw onderneming op te splitsen. Indien jij een verhuurder bent van een kantoorruimte kun jij ook één kantoorruimte verhuren aan bijvoorbeeld meerdere ZZP’ers.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende glazen systeemwanden beschikbaar, zo zijn er enkele glaswanden en dubbel glaswanden. Enkele glaswanden zijn ook weer beschikbaar in twee varianten, namelijk de basis en de classic.

Basis
Met de basis kies jij voor een minimalistisch design, deze glazen systeemwanden hebben langwerpige ramen met dunne aluminium boven en onder profielen. De dikte bedraagt 8,76 mm t/m 16,72 mm. Je zal een geluidsisolatie hebben van 34 t/m 41 dB, maar dit hangt af van welk glaspaneel jij kiest.

Classic
De classic variant is opgebouwd uit vierkante glazen met aluminium randen. In beide gevallen zit er natuurlijk ook een deur in de wanden om van de ene naar de andere ruimte te gaan, maar ook totaal gesloten wanden zonder deur behoord tot de mogelijkheden. Bij de classic variant bedraagt de dikte 10 t/m 12mm en zal de geluidsisolatie ongeveer 35 t/m 38 dB zijn.

De plaatsing en de kosten

De wanden worden direct geplaatst zonder tussenkomst van extern bouwbedrijf of aannemer. Dit scheelt jou weer kosten. Ook zijn alle extra werkzaamheden berekend in de totaalprijs, zo kom jij niet in aanraking met extra onverwachte kosten. Met een tekening, schets en maatvoeringen kan er al binnen één dag een offerte aangeleverd worden. Tijdens het maken van de offerte houden wij ook altijd rekening met jouw budget. Ook kan een specialist advies geven over de stijl die jij voor ogen hebt.